Productie 2019: Express

Het sein staat op groen, de deuren gaan bijna open…

Speelgroep Gelre nodigt u van harte uit om op 11, 12 en 13 april om 20.00 uur in het Royal Theater de Nederlandse première bij te wonen van de (origineel door Bernd Spehling geschreven) klucht “Express”. Onder de deskundige regie van Marie-Anne Breuer-van der Woning is er het afgelopen jaar in sneltreinvaart gerepeteerd voor de nieuwste productie. Dat trok natuurlijk een behoorlijke wissel op het gezelschap bestaande uit 13 spelers en de decor-, techniek-, PR- en kaartverkoopploeg, maar de voorbereidingen lopen gelukkig als een trein!

Vooral de jongeren binnen Speelgroep Gelre komen dit keer prominent aan bod: zo maakt u kennis met crimineel koppel Kitty en Ruud die (niet altijd expres…) een spoor van vernieling achterlaten, verzekeringsagent Stefan Polis, Lies met haar onhandelbare neefje Harrieke, buffetjuffrouw Trudie die behoorlijk tegengas geeft en haar cheffin Gerda, controleur Van Eik, poetsvrouw Ilse, professor pathologie Sjnatsky, een fietser die op het verkeerde spoor wordt gezet en politieagenten die het spoor behoorlijk bijster raken…

Het belooft vanaf uw binnenkomst een denderende ervaring te worden! Gaat u met ons mee op reis? Daar heeft u natuurlijk wel een geldig (en wel heel speciaal) ticket voor nodig… Ook zo’n mooi kaartje bemachtigen? Ga dan snel naar de ticketbalie bij de Poppendokter aan het Munsterplein of mail ons eigen webcareteam dat dag en nacht voor u klaar staat via kaartverkoop@speelgroepgelre.nl.

(Screenshot is met toestemming van de NS gewijzigd & gebruikt)