Kalender

Lente / zomer 2022 | De troewerie (einakter)

Ein troewerie kènt mer neet beginne door de bemooizuch van de moder van de broed. De broedegom sjteit neet good, de dochters voldoon neet aan de verwachtinge en ouch ’t pebliek is neet veilig… Bereid uch veur op de meist speciale broelof die geer ooit zult biewone!

Regie: Marie-Anne Breuer
Haaj de website en sociale media in de gate veur de exacte sjpeeldata.

April 2023 | De Naas

Eindelijk… Na 3 jaar uitstel door het coronavirus kunnen we onze Cyrano weer uit de kast halen. Vanaf najaar 2022 zullen we beginnen met repeteren, en in april 2023 zullen we ons jubileumstuk ‘De Naas’ onder regie van Geerte Schmitz op de planken brengen. We hopen jullie volgend jaar te mogen ontmoeten!

Houd de website en onze sociale media in de gaten voor de exacte speeldata en tickets.

September 2023 | Muziektheater Cuypers

Onze Cuypers, de perfectionistische architect, de grote bouwmeester uit Roermond en zijn onstuimige rol als vader, komt volledig tot leven in Muziektheater Cuypers. Want wie is de man achter het standbeeld bij de Munsterkerk? Het Cuypersbeeld neemt ons als ‘de geis’  (geest, geweten van Cuypers) mee naar het roerige leven van Pierre. Zijn communie, studie, pieken en dalen, zijn geluk, zijn verdriet, zijn religie en soms ook ongeloof in wat het leven hem bracht.

Verschillende spelers van Speelgroep Gelre zullen het verhaal van Pierre Cuypers onder regie van Bart Segers mee tot leven brengen.