Kaartverkoop De Naas

Met ‘De Naas’ viert Speelgroep Gelre haar 75-jarig jubileum. Dat jubileum zouden we eigenlijk in april 2020 vieren, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Op 20, 21 en 22 april kunnen we nu dan eindelijk onze (muzikale) ‘Naas’ aan u laten zien. Komt u ons jubileum met ons meevieren in het prachtige Royal Theater?

Cyrano de Bergerac

Cyrano, even rap van tong als handig met zijn rapier: een vrije geest en een zinderende verschijning. Alleen… hij heeft een e-nór-me neus. Dat weerhoudt hem ervan zijn liefde te bekennen aan de bloedmooie Roxane. Zij wordt dan ook verliefd op de knappe maar verbaal nogal onhandige cadet Christian. Cyrano besluit een bondgenootschap te sluiten met zijn liefdesrivaal. Cyrano geeft Christian teksten die hij kan gebruiken in zijn gesprekken met en brieven aan Roxane. Op die manier komt tenminste een klein stukje van Cyrano’s liefde bij Roxane terecht. Maar ja, zo’n bondgenootschap brengt natuurlijk ook de nodige complicaties met zich mee, en de situatie loopt steeds meer uit de hand. Als dat maar goed gaat… of zou de liefde tóch alles overwinnen?

Regie & bewerking: Geerte Schmitz
Vertaling originele Franse tekst: Ignace & Charlotte Ruijs

Het Royal Theater (Hamstraat 7A) opent om 19.00 uur haar deuren. De theaterzaal opent om 19.30 uur.

Kaartverkoop*

Online

Nieuw dit jaar is dat u uw kaarten voor ‘De Naas’ online kunt aanschaffen. Gebruik daarvoor onderstaande knop:

Binnenstad Roermond

Kaarten voor ‘De Naas’ zijn ook bij De Poppendokter (Wiermans Genang), Munsterplein 22 verkrijgbaar.

Op de avonden van de voorstellingen zullen kaarten tevens (vanaf 19.00 uur) verkrijgbaar zijn aan de avondkassa bij het Royal Theater.

*Vrienden van Gelre

Wist u dat Vrienden van Gelre als dank voor hun steun onder meer een entreekaart inclusief consumptie voor onze voorstelling ontvangen? Dat is nu dus zeker de moeite waard! Ook vriend worden? Lees er hier meer over!

Neem voor vragen contact met ons op via info@speelgroepgelre.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *