Hoera Rura!

Mit väöl plezeer kieke veer truuk op ein sjoon samewirking mit De Symphonie Roermond. Op 6 en 7 november nome veer same op avontuurlike en theatrale wies de Remunjse historie door ter gelegenheid van ’t 140-jaorig jubileum van De Symphonie.

Veer fillesitere De Symphonie (o.l.v. @Christiaan Janssen) gaer nog ein keer mit hun biejzunjere verjaordaag – veer vónje ’t sjiek om ónger regie van Roel Verheggen en same mit soliste tenor Pascal Pitte en sopraan Daphne Ramakers e biedrage te kinne levere aan uch muzikale fees!

—–

Met veel plezier kijken wij terug op een mooie samenwerking met De Symphonie Roermond. Op 6 en 7 november namen we samen op avontuurlijke en theatrale wijze de Roermondse historie door ter gelegenheid van het 140-jarig jubileum van De Symphonie.

Wij feliciteren De Symphonie (o.l.v. Christiaan Janssen) graag nog een keer met hun bijzondere verjaardag – wij vonden het mooi om onder regie van Roel Verheggen en samen met solisten tenor Pascal Pittie en sopraan Daphne Ramakers een bijdrage te kunnen leveren aan jullie muzikale feest!🎼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *